Lees & luister

Kom weer in verbinding

In mijn blogs neem ik je mee in mijn verhaal en vragen en deel ik de gedachten die ik tijdens deze zoektocht tegenkom.

 • Blog

  Ruimte maken voor jezelf

  Deze week bracht ik samen met Marianne van der Heide een zevental vrouwelijke artsen samen op een prachtige locatie in het noorden van Friesland, ooit allemaal dokter geworden om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Vanuit een verlangen mensen te helpen. Het verschil te kunnen maken. Zorgverleners voelen vaak wat de ander nodig heeft en neigen daar naartoe te bewegen, onbewust. Dat kost energie.De aandacht bewust bij zichzelf houden is regelmatig een uitdaging. Bij jezelf blijven en ruimte creëren voor jezelf is een zoektocht naar balans.

 • Blog

  Dankbaar

  Als je zo’n mooie review ontvangt van een klant over de beweging die onze samenwerking haar heeft opgeleverd dan voel ik dankbaarheid. Bovendien inspireert het me aandacht te blijven geven aan dat waar verbinding en betekenisvol persoonlijk leiderschap voor mij over gaat.  Ik hoop je te inspireren jezelf goed te leren kennen en duidelijk te zijn over wie jij bent en wat je nodig hebt. Zodat je meer jezelf kunt zijn en echt het leven kunt leiden dat jij wilt of voor ogen hebt. Dicht(er) bij jezelf komen en de vrijheid vinden om je eigen keuzes te maken. Dat gun ik je.

 • Blog

  Vertragen en reflecteren

  De zomer kent genoeg dagen om te  v e r t r a g e n.

  Rustig aan je dingen doen, een beetje lummelen, even de boel de boel laten en mijmerend vertoeven op een fijn plekje.

  Een mooie kans om in de zomerweken tijd en ruimte te creëren voor reflectie. En terug te blikken op de periode die achter je ligt. Reflecteren op dat wat er zoal gebeurd is, of op datgene wat juist niet. En vooruit te blikken op de tijd die voor je ligt. Welke kansen en mogelijkheden liggen er in het verschiet.

Reviews

Op een creatieve manier op zoek gaan naar een oplossing. Daar gaat Marieke voor. Ze leeft zich goed in in de ander en vraagt continu door. Haar nieuwsgierigheid en zorgzaamheid vormen een prettige combinatie.

Dorine
Bel mij terug

Bel mij terug