Groei naar iets nieuws

Een nieuw begin betekent als vanzelf het einde van iets dat eraan voorafging. Het einde van de winter gaat over in het begin van de lente. Ieder jaar weer blijf ik me verwonderen over die transformatie in de natuur. Al die veranderingen, hoe de natuur zich steeds meer toont in frisheid, licht, in geuren en kleuren. Nieuw leven dat ontluikt en vol belofte op zoek gaat naar ruimte om te groeien. Als vanzelf komt dat naar boven wat van binnenuit naar buiten wil komen. Magisch!

Jouw plek

Stevig op je plek staan. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken.

– Els van Steijn

Vragen geven ruimte

Verwondering is de dingen niet als vanzelfsprekend nemen maar te bevragen naar het hoe en waarom ervan. Ik hou van vragen stellen. Juiste vragen geven ruimte. Ze maken je nieuwsgierig en nemen je mee naar nieuwe inzichten. Goede vragen verdiepen, ze scheppen ruimte voor het onverwachte, voor het niet weten en openen zo een nieuw en verrassend perspectief. 

Wie ben ik?  Waar kom ik vandaan? Waar wil ik naartoe? Deze vragen maakten mij nieuwsgierig in drukke tijden waarin ik mijn eigen natuur een beetje uit het zicht verloor. Ik verlangde naar verandering. Er was iets in mij dat om aandacht en ruimte vroeg, iets dat van binnenuit naar buiten wilde komen. 

Deze vragen hebben me uitgenodigd de verdieping op te zoeken. Ze hebben me nieuwe inzichten gegeven en weer in verbinding gebracht met mezelf. Ik ben me bewust geworden van waar ik geworteld ben, van mijn eigen unieke plek. Dat is een waardevol beginpunt van mezelf en een stevige basis voor verdere groei. 

Tijd om stil te staan?

In jouw drukke bestaan is het vast ook vaak een uitdaging om ruimte te vinden voor reflectie, bewustwording en ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Wat wil je en wat durf je van jezelf te laten zien?  

Ik nodig je uit nieuwsgierig te zijn naar jezelf, er is zoveel te ontdekken. Sta eens even stil, durf te kijken en de verdieping op te zoeken. Nieuwsgierigheid en bewustwording zijn het begin van verandering.

Jou helpen nieuwsgierig te worden naar jezelf, daar krijg ik energie van. Ik bied je een plek en de ruimte waar je verdieping en (weer) verbinding met jezelf kunt vinden. Om rust te ervaren en in balans met jezelf en anderen te komen. 

Ik hoop je te inspireren jezelf goed te leren kennen en duidelijk te zijn over wie jij bent en wat je nodig hebt. Zodat je meer jezelf kunt zijn en echt het leven te leiden dat jij wilt of voor ogen hebt. Dicht(er) bij jezelf te komen en de vrijheid te vinden om je eigen keuzes te maken. 

Mail of bel me, dan gaan we samen op zoek naar hoe jij in deze lente een nieuw begin kan maken. Laten we kennismaken. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  Je hart klopt altijd!

  Ontdek de kracht van innerlijke wijsheid met Brian Weiss’ quote. Leer luisteren naar je hart en maak de beste keuzes.

 • Blog

  Ontspullen: een avontuur van loslaten en groei

  Ontdek hoe het avontuur van ontspullen je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel kan transformeren. Maak ruimte voor groei en vernieuwing in je leven. Als coach help ik je graag op deze reis van ontdekking en groei.

 • Blog

  Jouw stoel, jouw ruimte: het unieke design van je eigen plek innemen

  Ontdek hoe je jouw persoonlijke ruimte kunt vormgeven en je eigen plek in het leven kunt innemen. Kies je kleur, neem plaats en creëer een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien.

Reviews

Marieke’s kracht ligt in anders kijken. Naar situaties, elkaar en jezelf. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe gaan we het aanpakken? Ze weet de juiste woorden te kiezen wanneer deze nodig zijn en de rust die ze dan uitstraalt is fijn.

Sylvia
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug