Over mij

Luister naar jezelf

Mijn naam is Marieke. Ik ben van nature nieuwsgierig en altijd geïnteresseerd in de (levens)verhalen van andere mensen. Verder zou ik mezelf omschrijven als sensitief en benader ik de wereld met een flinke dosis humor & lichtheid.

Ik houd van een goed gesprek, de natuur en de stilte. Mijn kracht ligt in het stellen van de essentiële vragen en vervolgens met aandacht luisteren naar jouw antwoord. Door mijn scherpe blik en mijn constante zoektocht naar helderheid, verdieping en ontwikkeling ben ik in staat om verder te kijken en met jou mee te denken.

Reflectie en bezinning

Ik versta de kunst van reflectie en bezinning en heb deze vaardigheid verder ontwikkeld tijdens de opleidingen Communicatiewetenschappen en Spiritual Care. Naast deze universitaire studies heb ik me geschoold en gespecialiseerd in contextuele begeleiding, systemisch coachen, lichaamsgericht werken, embodiment & leiderschap en Yogatherapie. Daarnaast ben ik gecertificeerd Yin Yoga teacher.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen? Ik denk graag met je mee. Hieronder vind je meer informatie over mijn aanbod.

Coaching & Retreats

Lichaam & geest in balans

Voel je behoefte om jouw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen en ben je op zoek naar de juiste balans? Om verbinding en diepgaande verandering te realiseren vraagt je hele systeem om aandacht. Van je hoofd tot je hart, en je lichaam tot je ziel. Alle menselijke aspecten zijn van belang bij dit proces.

Daarom begeleid ik jou met een combinatie van werkwijzen. Zo integreer ik bij coachingsessies contextueel, systemisch en lichaamsgericht werken. Tijdens de retreats combineer ik Yin Yoga, meditatie en inspiratie- en reflectiesessies.

Reviews

Elke sessie met Marieke brengt mij mooie inzichten. Marieke is meegaand en eerlijk. Haar persoonlijke energie en haar open, kritische blik brengen nieuwe verbanden aan het licht.

Mirel

Bel mij terug

Bel mij terug