Retreats

Zet de tijd even stil

Ik bied je een retreat op een unieke plek in Nederland of Italië. Samen gaan we vanuit rust op zoek naar jouw balans. Met yoga, meditatie en persoonlijke sessies brengen we jouw lichaam en geest weer met elkaar in connectie.

Wat zul je merken tijdens en na het retreat?

  • Je dompelt je onder in rust en ontspanning
  • Je geeft tijd en volle aandacht aan jezelf
  • Je komt (weer) in verbinding en balans met jezelf
  • Je raakt geïnspireerd
  • Je ervaart de kracht van de natuur
  • Je neemt mooie ervaringen en nieuwe inzichten mee

Sta stil, vertraag en ga naar binnen, je lichaam heeft je aandacht nodig

Drukte, stress en deadlines: je leven is behoorlijk yang. Het is tijd voor wat extra yin want daarin zit de kracht van vertraging, ontspanning, verdieping en zachtheid.

In tegenstelling tot de dynamische Yang vormen van yoga, richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar op het ontspannen ervan.

Met Yin Yoga creëer je ruimte in je lijf, je hoofd en je hart. Gericht op je binnenwereld in plaats van de actieve buitenwereld. Yin Yoga brengt je in contact met je intuïtie en kalmeert je zenuwstelsel wat zorgt voor rust, energie en balans.

Yin Yoga helpt je bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Je ontdekt wat je grenzen zijn en hoe je ze kunt voelen, zodat jij kunt aangeven wat goed voor je is. Yin Yoga is een uitnodiging de ruimte in te nemen die er is voor jou, jouw plek. De dynamiek tussen adem en beweging is bepalend om bewust in actie te komen in plaats van onbewust te reageren. Yin Yoga maakt je sterker, leert je toelaten wat goed voor je is en loslaten wat je niet meer dient, zowel op de yogamat als in het leven van alledag. 

Luisteren naar de wijsheid van je lijf

Het retreat-programma is een inspirerende combinatie van Yin Yoga, van begeleide meditaties en inspiratie- en reflectiesessies. Je wordt uitgenodigd te leren luisteren naar de diepere lagen in jezelf, je hart en je lijf. En aandacht te geven aan dat wat doorgaans misschien geen aandacht krijgt.

Ik neem je mee op een reis naar binnen: hoe sta je er op dit moment voor in het leven en waar zou je naartoe willen bewegen? Welke stappen zijn nodig om je eigen ruimte in te nemen en in je kracht te gaan staan?

Gun jezelf in de drukte van de dag om dicht(er) bij jezelf te komen en te groeien in je persoonlijk leiderschap.

Plek om je terug te trekken

Ik bied eendaagse en meerdaagse retreats aan. In groepsvorm of voor jou alleen. Altijd op een unieke plek en in een natuurlijke omgeving in Nederland of Italië. 

Tijdens een retreat krijg je mijn volle aandacht en begeleiding maar is er ook genoeg ruimte voor jezelf. Natuurlijk wordt er gezorgd voor lekker eten en drinken. 

Een retreat is vaak samengesteld rond een thema. Zo kun je gericht kiezen of gewoon eens een keer kennismaken. De geplande retreats vind je in de agenda.

Private Yin & Coach Retreat

Voel wat je nodig hebt

Sta jij wel eens stil bij wat jij nodig hebt? Voel je wat je mist of wat je graag zou willen? Yin Yoga creëert de ruimte die jij nodig hebt. Tijd en ruimte om deze vragen centraal te stellen en zelf op zoek te gaan naar jouw antwoord… lees verder

Reviews

Een weekje voor jezelf in een prachtige omgeving. Naast de fijne Yin Yoga ook de rust en even niks te hoeven. Fijne gesprekken ontstaan tijdens het heerlijke Italiaanse eten! Kleine groep maakt het ook persoonlijk.

Ik vind Marieke een prettig persoon met een fijne spreekstem. Duidelijke uitleg. Na een Yin les voel ik mij ontspannen en heb rust in mijn hoofd!

Heleen

Bel mij terug

Bel mij terug