Ontspullen:

een avontuur van loslaten en groei.

Ik bevind me middenin een bijzonder avontuur: het grote ontspullen.

In dit flinke opruimavontuur, terwijl ik spullen wegdoe, ritjes maak naar de kringloop en de stort, speelgoed aan de buurmeisjes geef en kleding aan mijn nichtjes, dringt de diepe betekenis van dit proces tot me door.

Het gaat niet alleen om het wegdoen van spullen; het gaat om het loslaten van wat we niet meer nodig hebben, zowel fysiek als emotioneel.

Het gaat om het creëren van ruimte voor verandering, groei en vernieuwing.

Het gaat om

het creëren van ruimte voor verandering, groei en vernieuwing.

Terwijl ik door mijn spullen ging, begon ik na te denken over hoeveel we vasthouden aan dingen die we eigenlijk niet nodig hebben. En niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak houden we vast aan oude patronen, overtuigingen of relaties die ons eigenlijk niet dienen?

Dit hele proces gaf me een betekenisvol inzicht. Het liet me zien dat opruimen niet alleen gaat over het organiseren van je huis, maar ook over het opruimen van je geest en je hart. Het gaat over loslaten wat niet meer past en ruimte maken voor nieuwe kansen, nieuwe dromen en nieuwe groei.

Groei begint met loslaten, met het durven omarmen van het onbekende en het openstellen voor nieuwe kansen.

Als coach is het mijn missie om jou te inspireren om dezelfde reis van ontdekking en groei te maken. Juist in momenten van verandering vinden we vaak de kracht om te bloeien en te evolueren.

Is het voor jou ook tijd om los te laten en ruimte te maken voor groei?  

Ik help je graag. Neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we kennismaken!

de kracht van een One Day Retreat

Bel mij terug

Bel mij terug