Betekenis en verbinding

Yin Yoga

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kleine en grote, ingrijpende veranderingen die levensvragen met zich mee brengen. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden. Op die momenten is coaching zinvol. Jouw verhaal en jouw vraag staan centraal. Hoe ervaar je zin in je leven en hoe geef je betekenis aan gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn?

Even stilstaan

Soms betekent vooruitgang even stilstaan. Ik heb zelf ervaren dat stilstaan zorgt voor ruimte. Ruimte voor vragen en de zoektocht naar een antwoord hierop. Wanneer je deze ruimte inneemt, neem je tijd voor wat voor jou belangrijk is. En die tijd geeft je de mogelijkheid om innerlijk te groeien. Tijd, ruimte en aandacht voor de connectie tussen je lichaam en geest. Zo nam ik mijn plek in. En dat is precies wat ik jou ook gun.

Ontdek jezelf

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it
– Maya Angelou

Yin Yoga

Ik help je om zingeving te verbinden aan deze gebeurtenissen en de vragen van jouw dagelijks bestaan. Yin Yoga helpt hierbij. Yin Yoga heeft niet alleen een helende werking op de diepere lagen in je lichaam. De bewegingen werken verder door in de diepere lagen van zin- en betekenisgeving in je bestaan, op de lagen van verbinding. 

De yogamat is een plek van zoeken naar wie je bent. Naar wat je van jezelf wilt en durft te laten zien, aan jezelf én aan de mensen om je heen. Naar het omgaan met grenzen en verwachtingen. Yin Yoga is het zoeken naar ruimte en vrijheid in jezelf en in relatie met anderen. Ik help je graag bij je zoektocht.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap die je herinnert aan de waarde van trouw zijn aan jezelf en het volgen van je innerlijke stem.

 • Blog

  Familieopstelling

  Door een familieopstelling meer helderheid, rust en ruimte. Kom krachtig in beweging vanaf je eigen plek.

 • Blog

  Ruimte maken voor jezelf

  Deze week bracht ik samen met Marianne van der Heide een zevental vrouwelijke artsen samen op een prachtige locatie in het noorden van Friesland, ooit allemaal dokter geworden om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Vanuit een verlangen mensen te helpen. Het verschil te kunnen maken. Zorgverleners voelen vaak wat de ander nodig heeft en neigen daar naartoe te bewegen, onbewust. Dat kost energie.De aandacht bewust bij zichzelf houden is regelmatig een uitdaging. Bij jezelf blijven en ruimte creëren voor jezelf is een zoektocht naar balans.

Reviews

Keuzes maken gaf me stress. Rustig, relativerend en motiverend heeft Marieke me geholpen tot een besluit te komen. Het sparren met Marieke heeft me geleerd hoe ik zelf in elkaar zit en hoe ik inzicht krijg in anderen. 

Sara
Bel mij terug

Bel mij terug