Betekenis en verbinding

Yin Yoga

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kleine en grote, ingrijpende veranderingen die levensvragen met zich mee brengen. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden. Op die momenten is coaching zinvol. Jouw verhaal en jouw vraag staan centraal. Hoe ervaar je zin in je leven en hoe geef je betekenis aan gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn?

Even stilstaan

Soms betekent vooruitgang even stilstaan. Ik heb zelf ervaren dat stilstaan zorgt voor ruimte. Ruimte voor vragen en de zoektocht naar een antwoord hierop. Wanneer je deze ruimte inneemt, neem je tijd voor wat voor jou belangrijk is. En die tijd geeft je de mogelijkheid om innerlijk te groeien. Tijd, ruimte en aandacht voor de connectie tussen je lichaam en geest. Zo nam ik mijn plek in. En dat is precies wat ik jou ook gun.

Ontdek jezelf

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it
– Maya Angelou

Yin Yoga

Ik help je om zingeving te verbinden aan deze gebeurtenissen en de vragen van jouw dagelijks bestaan. Yin Yoga helpt hierbij. Yin Yoga heeft niet alleen een helende werking op de diepere lagen in je lichaam. De bewegingen werken verder door in de diepere lagen van zin- en betekenisgeving in je bestaan, op de lagen van verbinding. 

De yogamat is een plek van zoeken naar wie je bent. Naar wat je van jezelf wilt en durft te laten zien, aan jezelf én aan de mensen om je heen. Naar het omgaan met grenzen en verwachtingen. Yin Yoga is het zoeken naar ruimte en vrijheid in jezelf en in relatie met anderen. Ik help je graag bij je zoektocht.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  Je hart klopt altijd!

  Ontdek de kracht van innerlijke wijsheid met Brian Weiss’ quote. Leer luisteren naar je hart en maak de beste keuzes.

 • Blog

  Ontspullen: een avontuur van loslaten en groei

  Ontdek hoe het avontuur van ontspullen je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel kan transformeren. Maak ruimte voor groei en vernieuwing in je leven. Als coach help ik je graag op deze reis van ontdekking en groei.

 • Blog

  Jouw stoel, jouw ruimte: het unieke design van je eigen plek innemen

  Ontdek hoe je jouw persoonlijke ruimte kunt vormgeven en je eigen plek in het leven kunt innemen. Kies je kleur, neem plaats en creëer een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien.

Reviews

Een heel inspirerende week in Italië! Marieke laat je met behulp van haar Yin Yoga lessen, haar mooie gesprekken en het heerlijke Italiaanse eten helemaal tot rust komen.

Marieke
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug