Betekenis en verbinding

Yin Yoga

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kleine en grote, ingrijpende veranderingen die levensvragen met zich mee brengen. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden. Op die momenten is coaching zinvol. Jouw verhaal en jouw vraag staan centraal. Hoe ervaar je zin in je leven en hoe geef je betekenis aan gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn?

Even stilstaan

Soms betekent vooruitgang even stilstaan. Ik heb zelf ervaren dat stilstaan zorgt voor ruimte. Ruimte voor vragen en de zoektocht naar een antwoord hierop. Wanneer je deze ruimte inneemt, neem je tijd voor wat voor jou belangrijk is. En die tijd geeft je de mogelijkheid om innerlijk te groeien. Tijd, ruimte en aandacht voor de connectie tussen je lichaam en geest. Zo nam ik mijn plek in. En dat is precies wat ik jou ook gun.

Ontdek jezelf

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it
– Maya Angelou

Yin Yoga

Ik help je om zingeving te verbinden aan deze gebeurtenissen en de vragen van jouw dagelijks bestaan. Yin Yoga helpt hierbij. Yin Yoga heeft niet alleen een helende werking op de diepere lagen in je lichaam. De bewegingen werken verder door in de diepere lagen van zin- en betekenisgeving in je bestaan, op de lagen van verbinding. 

De yogamat is een plek van zoeken naar wie je bent. Naar wat je van jezelf wilt en durft te laten zien, aan jezelf én aan de mensen om je heen. Naar het omgaan met grenzen en verwachtingen. Yin Yoga is het zoeken naar ruimte en vrijheid in jezelf en in relatie met anderen. Ik help je graag bij je zoektocht.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  De kracht van een One Day Retreat

  Ervaar de kracht en een verkwikkende ontsnapping aan de dagelijkse drukte met een One Day Retreat, waarin Yin Yoga centraal staat. Gun jezelf essentiële rust en vernieuwing tijdens dit perfecte moment voor ontspanning.

 • Blog

  Alles wat je aandacht geeft, groeit

  Door je aandacht te richten op wat je wil en waar je naartoe wil groeien, kun je je leven vormgeven en betekenis geven aan je bestaan.

 • Blog

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap die je herinnert aan de waarde van trouw zijn aan jezelf en het volgen van je innerlijke stem.

Reviews

Een weekje voor jezelf in een prachtige omgeving. Naast de fijne Yin Yoga ook de rust en even niks te hoeven. Fijne gesprekken ontstaan tijdens het heerlijke Italiaanse eten! Kleine groep maakt het ook persoonlijk.

Ik vind Marieke een prettig persoon met een fijne spreekstem. Duidelijke uitleg. Na een Yin les voel ik mij ontspannen en heb rust in mijn hoofd!

Heleen
Bel mij terug

Bel mij terug