Betekenis en verbinding

Yin Yoga

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kleine en grote, ingrijpende veranderingen die levensvragen met zich mee brengen. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden. Op die momenten is coaching zinvol. Jouw verhaal en jouw vraag staan centraal. Hoe ervaar je zin in je leven en hoe geef je betekenis aan gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn?

Even stilstaan

Soms betekent vooruitgang even stilstaan. Ik heb zelf ervaren dat stilstaan zorgt voor ruimte. Ruimte voor vragen en de zoektocht naar een antwoord hierop. Wanneer je deze ruimte inneemt, neem je tijd voor wat voor jou belangrijk is. En die tijd geeft je de mogelijkheid om innerlijk te groeien. Tijd, ruimte en aandacht voor de connectie tussen je lichaam en geest. Zo nam ik mijn plek in. En dat is precies wat ik jou ook gun.

Ontdek jezelf

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it
– Maya Angelou

Yin Yoga

Ik help je om zingeving te verbinden aan deze gebeurtenissen en de vragen van jouw dagelijks bestaan. Yin Yoga helpt hierbij. Yin Yoga heeft niet alleen een helende werking op de diepere lagen in je lichaam. De bewegingen werken verder door in de diepere lagen van zin- en betekenisgeving in je bestaan, op de lagen van verbinding. 

De yogamat is een plek van zoeken naar wie je bent. Naar wat je van jezelf wilt en durft te laten zien, aan jezelf én aan de mensen om je heen. Naar het omgaan met grenzen en verwachtingen. Yin Yoga is het zoeken naar ruimte en vrijheid in jezelf en in relatie met anderen. Ik help je graag bij je zoektocht.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  Ruimte maken voor jezelf

  Deze week bracht ik samen met Marianne van der Heide een zevental vrouwelijke artsen samen op een prachtige locatie in het noorden van Friesland, ooit allemaal dokter geworden om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Vanuit een verlangen mensen te helpen. Het verschil te kunnen maken. Zorgverleners voelen vaak wat de ander nodig heeft en neigen daar naartoe te bewegen, onbewust. Dat kost energie.De aandacht bewust bij zichzelf houden is regelmatig een uitdaging. Bij jezelf blijven en ruimte creëren voor jezelf is een zoektocht naar balans.

 • Blog

  Dankbaar

  Als je zo’n mooie review ontvangt van een klant over de beweging die onze samenwerking haar heeft opgeleverd dan voel ik dankbaarheid. Bovendien inspireert het me aandacht te blijven geven aan dat waar verbinding en betekenisvol persoonlijk leiderschap voor mij over gaat.  Ik hoop je te inspireren jezelf goed te leren kennen en duidelijk te zijn over wie jij bent en wat je nodig hebt. Zodat je meer jezelf kunt zijn en echt het leven kunt leiden dat jij wilt of voor ogen hebt. Dicht(er) bij jezelf komen en de vrijheid vinden om je eigen keuzes te maken. Dat gun ik je.

 • Blog

  Vertragen en reflecteren

  De zomer kent genoeg dagen om te  v e r t r a g e n.

  Rustig aan je dingen doen, een beetje lummelen, even de boel de boel laten en mijmerend vertoeven op een fijn plekje.

  Een mooie kans om in de zomerweken tijd en ruimte te creëren voor reflectie. En terug te blikken op de periode die achter je ligt. Reflecteren op dat wat er zoal gebeurd is, of op datgene wat juist niet. En vooruit te blikken op de tijd die voor je ligt. Welke kansen en mogelijkheden liggen er in het verschiet.

Reviews

Een weekje voor jezelf in een prachtige omgeving. Naast de fijne Yin Yoga ook de rust en even niks te hoeven. Fijne gesprekken ontstaan tijdens het heerlijke Italiaanse eten! Kleine groep maakt het ook persoonlijk.

Ik vind Marieke een prettig persoon met een fijne spreekstem. Duidelijke uitleg. Na een Yin les voel ik mij ontspannen en heb rust in mijn hoofd!

Heleen
Bel mij terug

Bel mij terug