Betekenis en verbinding

Yin Yoga

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kleine en grote, ingrijpende veranderingen die levensvragen met zich mee brengen. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een antwoord te vinden. Op die momenten is coaching zinvol. Jouw verhaal en jouw vraag staan centraal. Hoe ervaar je zin in je leven en hoe geef je betekenis aan gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn?

Even stilstaan

Soms betekent vooruitgang even stilstaan. Ik heb zelf ervaren dat stilstaan zorgt voor ruimte. Ruimte voor vragen en de zoektocht naar een antwoord hierop. Wanneer je deze ruimte inneemt, neem je tijd voor wat voor jou belangrijk is. En die tijd geeft je de mogelijkheid om innerlijk te groeien. Tijd, ruimte en aandacht voor de connectie tussen je lichaam en geest. Zo nam ik mijn plek in. En dat is precies wat ik jou ook gun.

Ontdek jezelf

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it
– Maya Angelou

Yin Yoga

Ik help je om zingeving te verbinden aan deze gebeurtenissen en de vragen van jouw dagelijks bestaan. Yin Yoga helpt hierbij. Yin Yoga heeft niet alleen een helende werking op de diepere lagen in je lichaam. De bewegingen werken verder door in de diepere lagen van zin- en betekenisgeving in je bestaan, op de lagen van verbinding. 

De yogamat is een plek van zoeken naar wie je bent. Naar wat je van jezelf wilt en durft te laten zien, aan jezelf én aan de mensen om je heen. Naar het omgaan met grenzen en verwachtingen. Yin Yoga is het zoeken naar ruimte en vrijheid in jezelf en in relatie met anderen. Ik help je graag bij je zoektocht.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik vertel je graag meer hierover in een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag!

 • Blog

  Jouw stoel, jouw ruimte: het unieke design van je eigen plek innemen

  Ontdek hoe je jouw persoonlijke ruimte kunt vormgeven en je eigen plek in het leven kunt innemen. Kies je kleur, neem plaats en creëer een ruimte waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien.

 • Blog

  Ontdek de kracht van zelfreflectie voor een positieve mindset

  Ontdek hoe zelfreflectie en positieve gewoonten je mindset transformeren. Leer praktische tips voor meer zelfcompassie en optimisme.

 • Blog

  De kracht van een One Day Retreat

  Ervaar de kracht en een verkwikkende ontsnapping aan de dagelijkse drukte met een One Day Retreat, waarin Yin Yoga centraal staat. Gun jezelf essentiële rust en vernieuwing tijdens dit perfecte moment voor ontspanning.

Reviews

Marieke stelt je op je gemak met haar vriendelijke en toegankelijke uitstraling. Ze stelt de juiste vragen, belicht verschillende onderdelen en bewaart het overzicht. Marieke vraagt door totdat ze het plaatje compleet heeft. In lastige gesprekken laat ze je aan het woord en zet ze je aan het denken.

Anita
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug