Dankbaar

voor een mooie review

Als je een mooie review ontvangt van een klant over de beweging die onze samenwerking haar heeft opgeleverd… dan voel ik dankbaarheid.

Bovendien inspireert het me aandacht te blijven geven aan dat waar verbinding en betekenisvol persoonlijk leiderschap voor mij over gaat.  

Ik hoop je te inspireren jezelf goed te leren kennen en duidelijk te zijn over wie jij bent en wat je nodig hebt. Zodat je meer jezelf kunt zijn en echt het leven kunt leiden dat jij wilt of voor ogen hebt. Dicht(er) bij jezelf komen en de vrijheid vinden om je eigen keuzes te maken. Dat gun ik je.

Sandra Kailola – review

Mijn verhaal, dat is het startpunt van Marieke. Wat wil je met mij delen en wat is jouw vraag aan mij?

“Ik wil met alle plezier en met bewondering voor haar manier en aanpak van werken, een aanbeveling geven voor Marieke. Ik ben zelf een enthousiast en een mensgerichte fysiotherapeut en in mijn werk zit ook een bepaalde mate van coaching. Het draagt bij om tot een goed resultaat te komen. Nu was ik zelf aan de beurt om zorg te krijgen.

Mijn verhaal, daar heeft Marieke naar geluisterd!

Lieflijk en met een voelbare oprechte betrokkenheid heeft ze sturing gegeven en hebben we samen tijdens de sessies een schematische weergave gemaakt op een schetsblok. Mooie, soms confronterende maar ook bevrijdende bevindingen en eye-openers. Afgewisseld op de juiste momenten met yoga, waardoor je heel bewust bij jezelf komt… en de woorden kunnen dalen en hun uitwerking hebben…tissue-time.

Het is de persoon, de keuze van woorden en die zich laat leiden door wat ze van jou hoort. Krachtig geeft ze jou antwoord, maar zonder druk of gevoel van dwang of dat het een ‘gestolen’ aanpak is op basis van een theorie van iemand. Veel coaches praten vanuit opgestoken theorie en projectie en horen jou wel, maar luisteren niet…en hebben jouw verhaal niet gehoord. In theorie lijken praktijk en theorie op elkaar, maar in de praktijk niet. (copy van een mooi persoon)

Marieke heeft duidelijk op grond van haar vergaarde kennis en vaardigheden een expertise ontwikkeld, die ze met veel geduld en met liefde voor haar werk toepast op jouw verhaal.

Na de sessie moeten we allebei bijkomen. Dank Marieke 🙏🏽 en voor de 🧘🏽‍♀️ die jij weet te bewerkstelligen samen met de ander, met mij. Afsluitend een zin, die ik onlangs hoorde vanuit een fijn gesprek. Marieke weet je te brengen naar keuzes, die je zelf maakt🙏🏽

Gezonde groet, Sandra Kailola”

Mensen willen wel veranderen,

maar niet veranderd worden.

Hierom voel ik me dankbaar en geïnspireerd om ook jou te helpen in beweging te komen. Samen op zoek te gaan naar meer verbinding en betekenisvolle verandering. 

Wil jij met me samenwerken? Ik kan je helpen bij het zoeken naar de juiste vragen en nieuwe beweging en groei in je leven.

Benieuwd? Laten we kennismaken!

Bel mij terug

Bel mij terug