Ontdek je eigen richting

Door te vertragen en stil te staan bij wie ik was en wat ik verder met mijn leven wilde kwam ik weer in verbinding met mijzelf. Daar heb ik mijn passie voor ontwikkeling en groei van persoonlijk leiderschap opnieuw ontdekt.

Ik gun jou hetzelfde, en ik kan je helpen deze verbinding met jezelf (weer) te vinden. Met behulp van coaching & retreats begeleid ik jou en help ik je om helderheid te scheppen over jouw leven. Zo krijg je inzicht in jouw wensen en behoeften. Wat heb jij nodig?

Ik wil je inspireren om jouw eigen richting te ontdekken en om verandering in jouw leven te verwezenlijken. Door te werken aan een groter inzicht en bewustzijn van wie jij bent en wat belangrijk voor jou is.

Wanneer je weet wat jou beweegt, kun je krachtig in beweging komen en je eigen keuzes maken. Hoe richt jij je leven in? Hoe beweeg je naar dat wat goed voor jou is? Hoe kom je los van datgene dat jou niet meer dient of teveel energie kost? Dat zijn vragen die we samen beantwoorden. Zodat jij met meer rust en ontspanning, tijd voor én vertrouwen in jezelf kunt leven.

Bij welke vraag kan ik jou begeleiding bieden? Ik ga graag met je in gesprek.

Leef je droom

Als je zelf je dromen laat uitkomen, inspireer je daarmee anderen om hetzelfde te doen
– Johan Noorloos

Van binnen naar buiten

Ik bied je een plek en de ruimte om te ontdekken wie je bent en weer in verbinding te komen met jezelf op een manier die betekenis geeft aan je leven.

Voor mij is de natuur van grote betekenis in mijn leven. De beweging en de schoonheid van de verschillende seizoenen. In de natuur gaat een kracht schuil. Door naar buiten te gaan krijg ik nieuwe energie. Ik kan er op adem komen, krijg ruimte voor nieuwe inzichten, kom er in beweging en zet er (letterlijk en figuurlijk) nieuwe stappen in mijn leven. Wandelen werkt voor mij ontspannend en buiten zijn doet me goed.

De natuur is een krachtbron om in de drukte van de dag dicht(er) bij jezelf komen.

Tijdens een coachingsessie is het mogelijk deze krachtbron in te zetten, dan gaan we van letterlijk van mijn praktijkruimte binnen naar buiten de natuur in. Het coachingsgesprek voeren we dan wandelend in een natuurrijke omgeving.

Retreats bied ik altijd aan op een unieke plek in een natuurrijke plek in Nederland of Italië. In de agenda vind je een overzicht van de geplande retreats en de bijbehorende programma’s.

 • Blog

  Ruimte maken voor jezelf

  Deze week bracht ik samen met Marianne van der Heide een zevental vrouwelijke artsen samen op een prachtige locatie in het noorden van Friesland, ooit allemaal dokter geworden om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Vanuit een verlangen mensen te helpen. Het verschil te kunnen maken. Zorgverleners voelen vaak wat de ander nodig heeft en neigen daar naartoe te bewegen, onbewust. Dat kost energie.De aandacht bewust bij zichzelf houden is regelmatig een uitdaging. Bij jezelf blijven en ruimte creëren voor jezelf is een zoektocht naar balans.

 • Blog

  Dankbaar

  Als je zo’n mooie review ontvangt van een klant over de beweging die onze samenwerking haar heeft opgeleverd dan voel ik dankbaarheid. Bovendien inspireert het me aandacht te blijven geven aan dat waar verbinding en betekenisvol persoonlijk leiderschap voor mij over gaat.  Ik hoop je te inspireren jezelf goed te leren kennen en duidelijk te zijn over wie jij bent en wat je nodig hebt. Zodat je meer jezelf kunt zijn en echt het leven kunt leiden dat jij wilt of voor ogen hebt. Dicht(er) bij jezelf komen en de vrijheid vinden om je eigen keuzes te maken. Dat gun ik je.

 • Blog

  Vertragen en reflecteren

  De zomer kent genoeg dagen om te  v e r t r a g e n.

  Rustig aan je dingen doen, een beetje lummelen, even de boel de boel laten en mijmerend vertoeven op een fijn plekje.

  Een mooie kans om in de zomerweken tijd en ruimte te creëren voor reflectie. En terug te blikken op de periode die achter je ligt. Reflecteren op dat wat er zoal gebeurd is, of op datgene wat juist niet. En vooruit te blikken op de tijd die voor je ligt. Welke kansen en mogelijkheden liggen er in het verschiet.

Reviews

Keuzes maken gaf me stress. Rustig, relativerend en motiverend heeft Marieke me geholpen tot een besluit te komen. Het sparren met Marieke heeft me geleerd hoe ik zelf in elkaar zit en hoe ik inzicht krijg in anderen. 

Sara
Bel mij terug

Bel mij terug