Ontdek je eigen richting

Door te vertragen en stil te staan bij wie ik was en wat ik verder met mijn leven wilde kwam ik weer in verbinding met mijzelf. Daar heb ik mijn passie voor ontwikkeling en groei van persoonlijk leiderschap opnieuw ontdekt.

Ik gun jou hetzelfde, en ik kan je helpen deze verbinding met jezelf (weer) te vinden. Met behulp van coaching & retreats begeleid ik jou en help ik je om helderheid te scheppen over jouw leven. Zo krijg je inzicht in jouw wensen en behoeften. Wat heb jij nodig?

Ik wil je inspireren om jouw eigen richting te ontdekken en om verandering in jouw leven te verwezenlijken. Door te werken aan een groter inzicht en bewustzijn van wie jij bent en wat belangrijk voor jou is.

Wanneer je weet wat jou beweegt, kun je krachtig in beweging komen en je eigen keuzes maken. Hoe richt jij je leven in? Hoe beweeg je naar dat wat goed voor jou is? Hoe kom je los van datgene dat jou niet meer dient of teveel energie kost? Dat zijn vragen die we samen beantwoorden. Zodat jij met meer rust en ontspanning, tijd voor én vertrouwen in jezelf kunt leven.

Bij welke vraag kan ik jou begeleiding bieden? Ik ga graag met je in gesprek.

Leef je droom

Als je zelf je dromen laat uitkomen, inspireer je daarmee anderen om hetzelfde te doen
– Johan Noorloos

Van binnen naar buiten

Ik bied je een plek en de ruimte om te ontdekken wie je bent en weer in verbinding te komen met jezelf op een manier die betekenis geeft aan je leven.

Voor mij is de natuur van grote betekenis in mijn leven. De beweging en de schoonheid van de verschillende seizoenen. In de natuur gaat een kracht schuil. Door naar buiten te gaan krijg ik nieuwe energie. Ik kan er op adem komen, krijg ruimte voor nieuwe inzichten, kom er in beweging en zet er (letterlijk en figuurlijk) nieuwe stappen in mijn leven. Wandelen werkt voor mij ontspannend en buiten zijn doet me goed.

De natuur is een krachtbron om in de drukte van de dag dicht(er) bij jezelf komen.

Tijdens een coachingsessie is het mogelijk deze krachtbron in te zetten, dan gaan we van letterlijk van mijn praktijkruimte binnen naar buiten de natuur in. Het coachingsgesprek voeren we dan wandelend in een natuurrijke omgeving.

Retreats bied ik altijd aan op een unieke plek in een natuurrijke plek in Nederland of Italië. In de agenda vind je een overzicht van de geplande retreats en de bijbehorende programma’s.

 • Blog

  De kracht van een One Day Retreat

  Ervaar de kracht en een verkwikkende ontsnapping aan de dagelijkse drukte met een One Day Retreat, waarin Yin Yoga centraal staat. Gun jezelf essentiële rust en vernieuwing tijdens dit perfecte moment voor ontspanning.

 • Blog

  Alles wat je aandacht geeft, groeit

  Door je aandacht te richten op wat je wil en waar je naartoe wil groeien, kun je je leven vormgeven en betekenis geven aan je bestaan.

 • Blog

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap

  Een Indiase vertelling over persoonlijk leiderschap die je herinnert aan de waarde van trouw zijn aan jezelf en het volgen van je innerlijke stem.

Reviews

Vanaf een afstandje en vanuit verschillende hoeken kijken naar situaties. Daar daagt Marieke je toe uit. De combinatie van humor met oprechte belangstelling maakt van haar een bijzonder mens. Vanuit die kracht kan ze veel voor een ander betekenen.

Irene
Bel mij terug

Bel mij terug