One-day Narratieve Coaching

De kracht van jouw levensverhaal

Welk verhaal vertel jij jezelf en anderen over jezelf? Door te vertellen geef je betekenis aan de wereld om je heen. Je hebt verhalen over je jeugd, je vrienden en familie en verhalen over jezelf.

Door te vertellen reflecteer je op je leven. Je vertelt waar je vandaan komt, waar je nu bent en waar je naartoe wilt.

Er zijn momenten in je leven dat je het gevoel hebt jezelf wat te zijn kwijtgeraakt. Dan zit je als het ware vast in je eigen verhaal, je draait er in rond en je weet niet goed hoe je eruit of verder kunt komen.

Wat is narratieve coaching?

Narratief betekent vertellend of verhalend. In deze one-day coaching bied ik je een plek om jouw verhaal te vertellen en gaan we in gesprek over de invloed van je levensverhaal in het nu. Op zoek naar de rode draad in je bestaan: wie ben je en wat maakt dat je doet wat je doet? 

Het vertellen van jouw verhaal helpt en verbindt, het brengt je terug in contact met jezelf, het gaat dan niet zozeer om het vinden van oplossingen of directe antwoorden op je vragen, maar meer om het vinden van begrip voor jezelf, je leven en de mensen die hier een rol in hebben gespeeld. Dat vraagt om ruimte, tijd en moed.  

Datum en tijd in overleg

Een One-day Narratieve Coaching is in te plannen op werkdagen op basis van beschikbaarheid.

  • Datum in overleg
  • Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
  • Inclusief een gezonde lunch & een call na afloop voor accountability en support

Afspraak maken

Verdiepende gesprekken, die je waardevolle inzichten opleveren

Mijn kracht is om jou de ruimte te geven, je verhaal de ruimte te geven om verteld te worden. Ik luister naar wat je vertelt, en naar de dingen die niet verteld worden. Daarbij stel ik je vragen, en dat kunnen soms best spannende vragen zijn, sommige vragen zullen misschien wat weerstand bij je oproepen. Daar ben ik juist nieuwsgierig naar, want daar word je vermoedelijk geraakt in iets wat belangrijk voor je is. Er zullen nieuwe vragen ontstaan, die het reflecteren waard zijn. Daar geven we duiding en betekenis aan. 

Ik bied je een verdiepend gesprek, met nieuwe perspectieven die je waardevolle inzichten opleveren. 

Als het tijd is om een nieuw verhaal te vertellen over jezelf

Ik neem je mee op zoek naar hoe je die inzichten in de praktijk brengt. We kijken terug zodat jij van daaruit weer in beweging kan komen, en met je huidige eigen levensverhaal de verbinding kan leggen naar de toekomst, zodat je verder kunt gaan op een manier die zin en betekenis geeft aan je leven. Jouw verhaal is de start van de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Je verhaal gaat verder.  

Reviews

Marieke kan makkelijk praten over moeilijke onderwerpen. Lastige kwesties of gevoelige onderwerpen gaat ze niet uit de weg. Zo weet ze onderwerpen aan te snijden die je zonder haar eerder uit de weg zou gaan.

Rob
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug