YIN YOGA

tijd om ontspanning te vinden, naar binnen te keren en jezelf te ontdekken.

Deze YIN YOGA serie is een uitnodiging om ontspanning te vinden, naar binnen te keren en jezelf te ontdekken. Verder geeft YIN YOGA ruimte in je lijf, je hoofd en in je hart. En je vindt meer rust in je hoofd. 

Tijdens een YIN YOGA practice zijn de houdingen gericht op het ontspannen, het op een zachte manier rekken van en het rustig druk geven op je bindweefsel en je gewrichten.

In je drukke dagelijkse leven is het goed om ook tijd te nemen om te ontspannen, stil te staan, rustige houdingen te doen en je in jezelf terug te trekken. 

Niet alleen kan YIN YOGA je helpen om op je eigen gevoel te leren vertrouwen en te leren luisteren naar je lichaam. Maar ook krijg je via YIN YOGA ruimte in je gewrichten en bindweefsel. En creëer je ruimte in jezelf, ruimte om te gaan staan voor jezelf. 

De YIN YOGA is een serie van 14 Yin Yoga practices van 90 minuten. 

Sta stil, vertraag en ga naar binnen, je lichaam heeft je aandacht nodig

Drukte, stress en deadlines: je leven is behoorlijk yang. Het is tijd voor wat extra yin want daarin zit de kracht van vertraging, ontspanning, verdieping en zachtheid.

Wat kun je verwachten van YIN YOGA

YIN YOGA is een holistische vorm van yoga. Doordat je een houding fysiek langer vasthoudt, kun je makkelijker uit je hoofd en in je lijf komen.

In tegenstelling tot de dynamische Yang vormen van yoga, richt YIN YOGA zich niet op het versterken van je spieren, maar op het ontspannen ervan.

Met YIN YOGA creëer je ruimte in je lijf, je hoofd en je hart. Gericht op je binnenwereld in plaats van de actieve buitenwereld. YIN YOGA brengt je in contact met je intuïtie en kalmeert je zenuwstelsel wat zorgt voor rust, energie en balans.

YIN YOGA helpt je daarnaast bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Je ontdekt wat je grenzen zijn en hoe je ze kunt voelen, zodat jij kunt aangeven wat goed voor je is. YIN YOGA is een uitnodiging de ruimte in te nemen die er is voor jou, jouw plek. De dynamiek tussen adem en beweging is bepalend om bewust in actie te komen in plaats van onbewust te reageren. YIN YOGA maakt je sterker, leert je toelaten wat goed voor je is en ook loslaten wat je niet meer dient, zowel op de yogamat als in het leven van alledag. 

Ik ben gecertificeerd Yin Yoga teacher. Als je meer over mij wilt lezen klik op deze link https://mariekejutte.nl/over-mij/

Praktisch

  • In deze serie krijg je 14 YIN YOGA practices van 90 minuten.
  • Er is plek voor 10 deelnemers. Een kleine groep waardoor ik je veel persoonlijke aandacht kan geven.
  • De locatie voor deze serie is De Borghoeve, Verlengde Hereweg 187 in Groningen (net buiten Haren). Deze plek is écht een verborgen parel gelegen aan een rustig ventweggetje en omringd door het groen. De ruime bovenverdieping heeft de naam Ginkyo gekregen, vernoemd naar de mooie, grote Ginkgo Biloba, de boom waar je langs loopt naar boven en waar je op uit kijkt. Het is prachtige stille ruimte. http://deborghoeve.nl/ginkyo-groepsruimte-groningen/

Data

YIN YOGA 14 lessen

Practices  90 MIN op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur.

  • 5, 12, 19 en 26 september 2024
  • 3, 10 en 31 oktober 2024
  • 7, 14, 21 en 28 november 2024
  • 5, 12 en 19 december 2024
Aanmelden

Aanmelden

*Je aanmelding is pas definitief na betaling van het factuurbedrag

Datum


Aanvang vanaf

Locatie

De Borghoeve – Ginkyo, Verlengde Hereweg 187 in Groningen (net buiten Haren)

Investering

€ 280

Delen

Binnenkort

Retreats & meer

Er zijn momenteel geen agenda items om weer te geven.

Reviews

Met haar nieuwsgierigheid en scherpe blik helpt Marieke je goed te kijken en luisteren: hoe zit het nu precies? Haar creativiteit en humor zorgen voor de juiste duiding en relativering.

Paul
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug