YIN FLOW: 4 lessen voor ontspanning,

naar binnenkeren en jezelf ontdekken.

De YIN FLOW is een korte serie en een uitnodiging om ontspanning te vinden, naar binnen te keren en jezelf te ontdekken. YIN YOGA geeft ruimte in je lijf, je hoofd en in je hart. En je vindt meer rust in je hoofd. 

Tijdens een YIN YOGA practice zijn de houdingen gericht op het ontspannen, het op een zachte manier rekken van en het rustig druk geven op je bindweefsel en je gewrichten.

In je drukke dagelijkse leven is het goed om ook tijd te nemen om te ontspannen, ‘stil te staan’, rustige houdingen te doen en je in jezelf terug te trekken. 

Niet alleen kan YIN YOGA je helpen om op je eigen gevoel te leren vertrouwen en te leren luisteren naar je lichaam. Maar ook krijg je via YIN YOGA ruimte in je gewrichten en bindweefsel. En creëer je ruimte in jezelf, ruimte om te gaan staan voor jezelf. 

Deze YIN FLOW  is een korte serie van 4 YIN YOGA practices van 90 minuten

Sta stil, vertraag en ga naar binnen, je lichaam heeft je aandacht nodig

Drukte, stress en deadlines: je leven is behoorlijk yang. Het is tijd voor wat extra YIN want daarin zit de kracht van vertraging, ontspanning, verdieping en zachtheid.

Wat kun je verwachten van de YIN FLOW serie

YIN YOGA is een holistische vorm van yoga. Doordat je een houding fysiek langer vasthoudt, kun je makkelijker ‘uit je hoofd’ en ‘in je lijf’ komen.

In tegenstelling tot de dynamische Yang vormen van yoga, richt YIN YOGA zich niet op het versterken van je spieren, maar op het ontspannen ervan.

Met YIN YOGA creëer je ruimte in je lijf, je hoofd en je hart. Gericht op je binnenwereld in plaats van de actieve buitenwereld. YIN YOGA brengt je in contact met je intuïtie en kalmeert je zenuwstelsel wat zorgt voor rust, energie en balans.

YIN YOGA helpt je daarnaast bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Je ontdekt wat je grenzen zijn en hoe je ze kunt voelen, zodat jij kunt aangeven wat goed voor je is. YIN YOGA is een uitnodiging de ruimte in te nemen die er is voor jou, jouw plek. De dynamiek tussen adem en beweging is bepalend om bewust in actie te komen in plaats van onbewust te reageren. YIN YOGA maakt je sterker, leert je toelaten wat goed voor je is en ook loslaten wat je niet meer dient, zowel op de yogamat als in het leven van alledag. 

Ik ben gecertificeerd Yin Yoga teacher. Als je meer over mij wilt lezen klik op deze link https://mariekejutte.nl/over-mij/

Yin Yoga serie Connection

Praktisch

  • In deze serie krijg je 4 YIN YOGA practices van 90 minuten.
  • Er is plek voor 8 deelnemers. Een kleine groep waardoor ik je veel persoonlijke aandacht kan geven.
  • De locatie voor deze serie is atelier ‘Aan het Zandpad’, Hoge Hereweg 27 in Glimmen. Het atelier ligt aan een zandpad in het natuurgebied Appèlbergen. Het is een sfeervolle lichte ruimte met vloerverwarming voor koude dagen en bij goed weer biedt de tuin een prachtige buiten plek. https://www.aanhetzandpad.nl/

Data

YIN FLOW

Practices  90 MIN op woensdagavond van 19.45 – 21.15 uur.

  • 21 en 28 februari 2024
  • 13 en 20 maart 2024
Aanmelden

Aanmelden

*Je aanmelding is pas definitief na betaling van het factuurbedrag

Datum


Aanvang vanaf

Locatie

atelier ‘Aan ’t Zandpad’, Hoge Hereweg 27 in Glimmen

Investering

€ 80

Delen

de kracht van een One Day Retreat
de kracht van een One Day Retreat

Reviews

Vanaf een afstandje en vanuit verschillende hoeken kijken naar situaties. Daar daagt Marieke je toe uit. De combinatie van humor met oprechte belangstelling maakt van haar een bijzonder mens. Vanuit die kracht kan ze veel voor een ander betekenen.

Irene
Bel mij terug

Bel mij terug