5 daagse RELAX & REFLECT Italië retreat

La dolce vita

Dit retreat-programma is een inspirerende combinatie van dagelijkse Yin Yoga Practices, van begeleide meditaties en inspiratie- en reflectiesessies. Je wordt uitgenodigd te leren luisteren naar de diepere lagen in jezelf, je hart en je lijf. En aandacht te geven aan dat wat doorgaans misschien geen aandacht krijgt.

In dit retreat op een authentieke Italiaanse borgo is plek voor 3 deelnemers bij verblijf op privé kamer. Mocht je samen met een vriend(in) verblijven op gedeelde kamer, dan is er ruimte voor 5 deelnemers.

Ik neem je mee op een reis naar binnen: hoe sta je er op dit moment voor in het leven en waar zou je naartoe willen bewegen? Welke stappen zijn nodig om je eigen ruimte in te nemen en in je kracht te gaan staan?

Gun jezelf in de drukte van de dag om dicht(er) bij jezelf te komen en te groeien in je persoonlijk leiderschap.

Wat kun je verwachten van het 5 daagse Relax & Reflect Italië Retreat 

  • Adembenemende plek om je terug te trekken
  • Je verblijft op een prachtige en rustige plek in de bergen van Piemonte op een uur rijden van Turijn. De ongerepte natuur met haar heuvellandschap ademt rust uit en biedt prachtige vergezichten.  Een unieke plek om op adem te komen en rust & ruimte te ervaren. 
  • Bij dit retreat krijg je dagelijks 2 Yin Yoga practices van 90 minuten, meditaties en verschillende inspiratie- en reflectie sessies. Verder krijg je tijdens het retreat een 1-op-1 coachsessie en een werkboek vol verdiepende opdrachten & inspiratie. 
  • Tijdens een retreat krijg je mijn volle aandacht en begeleiding maar is er ook genoeg ruimte voor jezelf voor een wandeling in de prachtige omgeving of te luieren aan het fraaie zwembad vanwaar je een geweldig uitzicht hebt op de omringende natuur.
  • Verder wordt er gezorgd voor overheerlijk Italiaans eten en drinken.
Aanmelden

Aanmelden

*Je aanmelding is pas definitief na betaling van het factuurbedrag

Datum


Aanvang vanaf

Locatie

Piemonte, Italië

Investering

€ 1195

Bijzonderheden

26 sept – 30 sept

*1095 pp bij duo boeking

Inclusief dagelijkse Yin Yoga Practices & sessies, verblijf, ontbijt/lunch/diner, transfers van/naar airport & een call na afloop voor accountability en support

*Exclusief vliegticket naar Turijn

 

Delen

5 daagse RELAX & REFLECT Italië retreat

Reviews

Een heel inspirerende week in Italië! Marieke laat je met behulp van haar Yin Yoga lessen, haar mooie gesprekken en het heerlijke Italiaanse eten helemaal tot rust komen.

Marieke
06 26 89 88 73
Bel mij terug

Bel mij terug